photoshopmagazin.com alıntıdır :
Adım 1: mavi tonlarında bir gradient uygulayalım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 2: Çimenlik alanımız içinde pen toola yardımı ile aşağıdaki gibi şekiller oluşturalım. Yeşil tonlarında Gradient uygulayalım koyu olan renk aşağıaya gelecek şekilde.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 3: Aşağıdaki şekile benzer bir şekil çizin.Yine yeşil tonlarında gradient uygulaylım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 4: Aşağıdaki değerleri girin.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 5: Sonuç şöyle bişey olması gerek.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 6: Şekilleri çoğaltın.Herbirinde farklı gradient uygulayabilirsiniz.
Adım 7: Aşağıdaki şekilleri yapalım yıldızla yada penle yapabilirsiniz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 8: Aşağıdaki gibi yapabilmek için çoğaltıp shıft e ve alt tuşuna basıp yana kaydıralım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 9: Object - Envelope Distort -Make with Warp (Ctrl+Shift+Alt+W) tıklayın ve aşağıdaki görünümü elde edelim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 10: Şimdide Object-expand diyelim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 11:Sonra bir daire çizelim güneş yapacağız ona göre renkler verip Gradient uygulayalım.(radikalı seçin gradientte)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 12: Şimdide Effect-Blur-Gassiun Blur diyelim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 13:Ve Sonuçç...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]